RESTAURANT BLAUW

RESTAURANT BLAUW Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Blauw. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 9:45 Een nasi rames zoals ik me die kon herinneren uit mn jeugd. Het was een echte... eentje met een smaakexplosie die al die herinneringen terugbracht. Tx, aanrader!
1 aug 2022 om 17:52 Viel wat tegen voor de prijs.
27 jul 2022 om 22:13 En opnieuw werd het eten een halfuur (!!) te laag bezorgd en was koud. Waarom bieden jullie de mogelijkheid aan van een specifieke bezorgtijd, terwijl dat toch niet gewaarborgd kan worden. Echt waardeloos en ben wel klaar met Thuisbezorgd!
18 jul 2022 om 10:09 ik kreeg verkeerd eten vis ipv vlees verder ok
3 jul 2022 om 22:16 Het was erg weinig en ik kreeg witte rijst ipv nasi
22 jun 2022 om 10:04 Geen nasi goreng, maar kleffe nasi poetih . De ajam was niet te begaffelen. De sajoer waterig en flauw van smaak. De telor en de daging waren okee, maar dat voor die prijs geen sambal, kroepoek en seroendeng bij krijgt is mij een raadsel!
7 jun 2022 om 2:01 Wat een heerlijkheid! De gerechten waren warm en smaakten voortreffelijk. Dit was de eerste keer maar z├ęker nuet de laatste keer!
5 jun 2022 om 23:20 The food was quite good. But waiting over 2 hours for the order to be processed and delivered, not being able to reach the restaurant to inquire about the order really ruined the meal.
5 jun 2022 om 19:36 Lekker eten, niet echt warm wel wat prijzig.
1 jun 2022 om 9:18 Eten was prima maar koud
30 mei 2022 om 22:48 Weinig eten voor de prijs die je betaald. Bakje rijst, beetje groente, beetje vlees, en alles van matige kwaliteit. Zal hier niet zo snel weer bestellen. Voor dit geld moet t echt beter qua kwaliteit en grotere porties.
24 mei 2022 om 13:27 Echt top, restaurantkwaliteit, een verbreding van mijn horizon