RESTAURANT BLAUW

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Blauw. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 19:35 Ik bestel 1 kipsate en betaal daarvoor meer dan twintig €!! Krijg een heel armzalig portie van stokjes met 2 à 3 piepkleine stukjes vlees en een notendop waterige satésaus. Beschamend SLECHT!!!
5 apr 2024 om 20:45 Heerlijk gegeten. Vanwege de grote bestelling waren er 2 koeriers nodig, en belden ze even om daarover te overleggen.
28 mrt 2024 om 11:35 Ik had rijsttafel vis en vlees besteld. Ik kreeg alleen vlees.
20 mrt 2024 om 19:27 Geweldig authentiek Indisch eten!
19 mrt 2024 om 23:49 1/3 van bestelling ontbrak. Later wel goed bezorgd maar toch vervelend als je voor werkafspraak hebt besteld
17 mrt 2024 om 20:54 Uitstekend kwaliteit!
5 mrt 2024 om 20:28 Het eten was heerlijk zo als altijd (toen we in het restaurant waren). Het was meer dan genoeg voor twee personen, drie had ook makkelijk gekund.
3 mrt 2024 om 22:29 Ik wilde de kwaliteit van Blauw eens proeven. Ik heb van de verschillende sate's genoten.
1 mrt 2024 om 13:40 Gevarieerd en lekker
26 feb 2024 om 11:01 weer top
18 feb 2024 om 20:00 Viel tegen! Prijs-kwaliteit slaat nergens op. 70€ Incl bezorgkosten voor 2 personen. Saté was top (!!) maar VEEL te weinig saus. De vleesgerechten leken op elkaar qua smaak en vettig. Groentegerechten uitstekend. Veel te duur! Verhouding is zoek.
11 feb 2024 om 13:17 Alleen maar 2 kipsate besteld maar verrrukkelijk. Aardige bezorger. Alles top.